24/07/2019 De Dana 0

20 De sfaturi de înfrumusețare pe care orice femeie ar trebui să le cunoască

Rutina noastră de înfrumusețare evoluează întotdeauna. Cu toate acestea, există anumite sfaturi de  înfrumusețare pe care intenționăm să le folosim ani de zile. Aceste trucuri vă vor ajuta să faceți față situațiilor stresante în care aveți nevoie de o soluție rapidă. Citiți mai departe pentru a afla cele 20 sfaturi de frumusețe pe care oricare femeie, indiferent de vârstă, locație sau stil de viață, ar trebui să știe.

 1. Folosiți apă cu gheață pentru a vă usca unghiile rapid!

2. Transformați orice ruj lucios în unul mat cu ajutorul pudrei. Pudra „scufundă” strălucirea și transformă rujul dumneavoastră favorit într- unul mat.

 3. Înainte de a utiliza rimelul pentru o persistență mai îndelungată, încălziți peria rimelului cu ajutorul unui uscător de păr. Veți fi uimită de rezultate!

Imagini pentru beauty
Sursa poza: braintree-village.com

4. Îndepărtați cojițele de pe buze cu ajutorul unei combinații de ulei de nucă de cocos și zahăr brun. Buzele exfoliate sunt cheia aplicării rujului fără cusur, deci acesta este un pas pe care cu siguranță nu trebuie să-l ignorați. Pentru cele mai bune rezultate, exfoliați buzele de 2 până la 3 ori pe săptămână.

5. Țineți un card de credit sau o carte de vizită în spatele genelor atunci când aplicați rimel pentru a împiedica accesul acestuia pe pleoape. Cartea de vizită captează tot excesul pentru a vă asigura că rimelul dvs. rămâne exact unde ar trebui să fie, adică pe gene și nu pe piele.

 6. Înainte de aplicarea rujului, completați-vă buzele cu creion contur de aceeași culoare, pentru a ajuta rujul să persiste mai mult.

 7. Țineți întotdeauna în geantă o loțiune de mâini pentru a vă păstra pielea hidratată tot timpul.

8. Dormiți pe spate. Acest lucru vă ajută să evitați să vă treziți cu ochii umflați. O mască pentru ochi din mătase este de asemenea utilă.

9. Nu dați banii pe operații costisitoare ale nasului, folosiți bronzer-ul. Conturarea nasului a devenit o tendință populară îm ultima vreme și este o modalitate excelentă de a vă defini trăsăturile feței folosind machiajul.

10. Împletiți-vă părul pe timp de noapte pentru a avea bucle wavy a doua zi – împletirea  părului peste noapte este modalitatea perfectă de a salva câteva minute dimineața.

11. Utilizați bronzer pentru a vă „cizela” trăsăturile feței – beneficiile includ accentuarea caracteristicilor dvs. preferate și nuanțarea tonului pielii.

12. Obțineți o acoperire perfectă și lejeră combinând  fondul de ten cu crema de față. Aceasta este modalitatea perfectă de a avea parte de acoperire completă un pic mai ușoară și confortabilă, de purtat pe tot parcursul zilei.,

 13. Folosiți balsamul de buze în combinație cu gelul de sprâncene pentru a le defini. Acestea se vor menține în stare perfectă pe tot parcursul  zilei.

14. Pulverizați-vă agrafele cu fixativ pentru o mai bună aderență. Acestea vor ține coafura la locul ei fără prea mult efort.

15. Folosiți contur de buze incolor pentru a crește rezistența rujului.

16. Utilizați o periuță de dinți și un fixativ pentru a „cuminți” firele rebele – fixativul va ajuta  păru să rămână perfect aranjat toata ziua, iar periuța de dinți vă va ajuta să faceți față chiar și celor mai scurte sau subțiri fire de par rebele.

 17. Conectați punctele pentru a obține linia de tuș perfectă. Aceasta este o modalitate excelentă pentru începătorii care doresc să obțină codița perfectă. – Desenați 4 puncte de-a lungul ochiului ( în colțul intern, extern, în mijloc și în locul unde doriți să se termine codița) apoi uniți-le.

18. Doriți să aveți o coadă de cal mai lungă? Folosiți 2 elastice. Prima dată secționați părul în 2 jumătăți (pe orizontală) apoi prindeți-le pe rând cu câte un elastic. Veți da efectul de lungime.

19. Ați rămas fără cremă de ras? Utilizați în schimb un balsam pentru păr și nu veți fi dezamăgită.

Sperăm ca aceste sfaturi să vă fie de ajutor.:)