08/09/2015 De Mihaela Turcu 0

5 idei sa pastrezi pozele copilului tau

Fotografiile sunt cea mai buna metoda de a pastra vii amintirile cu tine si ai tai. In special in cazul primului copil, fiecare mamica este dornica sa ii faca acestuia cat mai mult poze si sa il surprinda cat mai bine pe cel mic.

In cazul in care vreti sa imbinati utilul cu placutul si sa pastrati pozele copilului intr-un loc la indemana, insa sunteti in pana de idei, aveti in continuare 7 sugestii ce va pot scoate din impas.

5 sugestii pentru pozele copilului tau

Pandativ cu poza – prima ecografie, primul zambet sau primul pas sunt lucruri ce merita pastrate cu grija. Un pandativ este metoda ideala de a tine aproape de inima poze frumoase cu copilul tau.

Rame digitale – acest tip de rama este perfect deoarece permite stocarea unui numar mare de poze intr-un singur loc. Astfel tu te poti bucura de un peisaj minunat in care poze de familie ruleaza nestingherite spre deliciul tuturor.

Photo source: emag.ro

Photo source: emag.ro

Colaj de perete – cine nu se emotioneaza la vederea unui colaj de perete cu cele mai amuzante poze ale copilului sau? Aceasta este o metoda moderna de a aduna pozele cele mai importante ale copilului tau: prima babetica murdara, prima ciocolata sau inghetata mancata, precum si evolutia lui in timp. Si faptul ca totul e la vedere iti va face zilele si mai frumoase.

Magneti de frigider – daca esti una din persoanele care petrec mult timp in bucatarie, idea de magnet de frigider cu poza copilului tau poate fi foarte inspirata. Nu exista limita a numarului de magneti pe care ii poti pune pe frigider asa ca umple-l cu fotografii speciale pentru sufletul tau si bucura-te de fericirea celor mici neconditionat.

Hainute imprimate – de ziua celui mic sau la o petrecere data in cinstea lui, poti purta tricouri imprimate cu poza sa sau chiar cu un colaj. Copilasii se vor bucura, iar pozele facut vor putea fi subiect pentru urmatoarele tricouri imprimate.

Ce parere ai?