selective focus photography of green leafed plants
26/01/2023 De Dana 0

6 Motive sa cumperi flori artificiale pentru casa

Iubim florile naturale! Insa exista un timp si un loc si pentru plantele si florile artificiale, in special pentru cele realizate foarte bine, care imita excelent aspectul florilor naturale. In timp ce plantele naturale ofera mirosuri revigorante si mai multa viata oricarui spatiu, florile artificiale sunt mai putin perisabile si vin cu o sumedenie de alte beneficii. De fapt, plantele si florile artificiale pot fi una dintre cele mai bune investitii pentru decorul casei tale.

Iata 6 motive sa cumperi flori artificiale pentru casa ta:

Nu trebuie sa fii in sezonul potrivit pentru a avea parte de florile preferate.

Probabil cel mai dificil lucru legat de florile proaspete este ca nu poti avea intotdeauna acces la ele pe tot parcursul anului. Florile artificiale sunt de sezon in orice perioada a anului si pot fi stropite cu parfumuri pentru a-ti mentine casa frumos mirositoare, din ianuarie pana in decembrie.

Sunt intotdeauna “gata pentru oaspeti”.

Iti plac florile proaspat taiate, dar nu le ai mereu acasa. Si, cu siguranta, ti-ar placea sa le ai atunci cand vin prietenii in vizita. Ei bine, florile artificiale vor fi un har salvator ori de cate ori prietenii sau membrii familiei apar fara sa te anunte.

Nu provoaca alergii.

Daca suferi de alergii, este de inteles ca vrei sa stai departe de florile naturale si de orice poate avea polen. Cu un aranjament de flori artificiale, poti sa te bucuri de plantele tale preferate la tine acasa, fara sa-ti faci griji cu privire la o potentiala reactie nedorita.

arrange of petal flower in clear glass vase at table
Photo by Paul Stollery on Pexels.com

Ele pot fi expuse oriunde.

In general, florile naturale, in functie de specie, trebuie puse in anumite locuri, mai umbroase, mai insorite, mai calde sau mai reci. Ei bine, florile artificiale pot fi puse oriunde, fara a fi deteriorate. De asemenea, iarna, cand ai incalzirea pornita, plantele artificiale vor rezista la orice temperatura, ceea ce nu este posibil pentru majoritatea florilor naturale.

Sunt cel mai bun decor pentru masa.

Este cina de duminica, o petrecere de zi de nastere sau o masa romantica in doi, iar tu nu ai o piesa centrala si nu ai timp sa ajungi la floraria din colt. Un aranjament de flori artificiale este cel mai simplu si mai atemporal mod de a-ti decora masa.

Arata si se simt ca florile naturale.

Aranjamentele de flori artificiale din ziua de azi sunt atat de bine realizate, incat cu greu poti sa iti dai seama ca nu sunt naturale. Au texturi “reale” de petale si frunze, chiar daca sunt realizate din plastic sau matase.