18/01/2016 De Dana Rusu 0

Boxa vaginala pentru femeile insarcinate

boxa vaginala femeile insarcinate (2)

Multi dintre noi avem in minte acea imagine cu castile special concepute pentru burta unei femei insarcinate, sau un viitor tata care canta o melodie in timp ce mangaie burta iubitei sale. Ei bine, o companie spaniola sustine ca acestea nu ar fi de ajuns, iar parintii ar trebui sa aiba o abordare mai directa.

Babypod este o boxa de dimensiune mica ce amplifica sunetele direct in interiorul femeii insarcinate. Cand este introdusa in corp, viitorii parintii au posibilitatea sa schimbe melodiile preferate si sa le asculte impreuna cu copilul lor.

boxa vaginala femeile insarcinate (3)

Compania sustine ca muzica provenita din exteriorul burtii nu se aude destul de clar in uterul unde se dezvolta fatul. Cu toate acestea, se recomanda ca muzica sa nu aiba totusi volum prea mare. Fatul poate sa perceapa sunete dupa 16-20 de saptamani de sarcina, iar auzul este complet dezvoltat la 27-30 saptamani de sarcina.

Desi multi parintii aleg sa asculte muzica clasica in ideea ca aceasta dezvolta mai mult gradul de inteligenta al fatului, rezultatele studiilor au fost neconcludente la acest aspect. Pe langa muzica, fatul poate asculta si vocile parintilor care inregistreaza diverse mesaje audio.

boxa vaginala femeile insarcinate (1)

Babypod nu se contecteaza prin Bluetooth la sursa audio, ceea ce ne duce cu gandul ca dispozitivul ar avea cumva castile in afara vaginului pentru ca parintii sa poata asculta muzica impreuna cu copilul din uter.

Babypod este un gadget interesant si suntem curiosi de experientele primilor utilizatori. Poate fi achizitionat direct de la producator la pretul de 135$.