23/07/2015 De Dana 0

Carucioarele sport pentru vara perfecta

Vine vara, bine-mi pare! Copii deja se gandesc la orele petrecute jucandu-se afara, sub soarele dogoritor, la inghetata racoritoare precum si la luptele cu pistoale cu apa. Dar ce facem cu micutii nostrii care inca nu pot merge dar care vor sa se bucure si ei de soarele verii?
Pentru ei si pentru mamici exista carucioarele sport care transforma iesitul intr-o adevarata aventura plina de energie si bucurie.

Pe perioada verii, un carucior sport poate ajuta mamicile sa se bucure de fiecare moment petrecut impreuna cu cei mici intr-un mod alert si frumos.

carucior-sport

Sursa poza: www.pickaboo.ro

Cum sa alegi un carucior sport pentru copilul tau?
Atunci cand decizi ca este timpul sa alegi un carucior pentru copilul tau trebuie sa ai in vedere urmatoarele proprietati ce trebuie sa le indeplineasca orice carucior sport:

– Sa fie usor (astfel il poti transporta simplu si rapid);
– Sa fie pliabil pentru a-l putea folosi chiar si in spatiile mai inguste sau mai greu accesibile.
– Sa fie facut din materiale de calitate superioara pentru a asigura confortul si sanatatea celui mic.
– Sa aiba roti stabile care sa nu puna in pericol sanatatea micutului si sa permita manevrarea chiar si pe portiuni de drum mai greu de traversat.

Un carucior sport este raspunsul tuturor problemelor ce se invesc in privinta transportului micutului. Plimbarile zilnice sunt importante pentru dezvoltarea eficienta a copilului deoarece astfel el poate intra in contact cu lumea exterioara, poate interactiona cu alti copii, poate distinge sunete si culori sau se poate bucura de aerul proaspat si de veselia existenta in orice parc.

Alege cel mai bun carucior pentru siguranta ta si a copilului tau. Astfel plimbarile zilnice vor deveni o placere atat pentru tine cat si pentru cel mic. De asemenea te vor ajuta sa iti recapeti vitalitatea, cheful de viata si energia. Nimic nu te tine in priza mai bine ca un copil si un carucior sport. Ce parere ai?