Cupa-Menstruala
21/09/2015 De Mihaela Turcu 0

Cupa menstruala AQUA TAMPON CUP

Doamnele si domnisoarele stiu ce inseamna sa suferi din cauze naturale si sa trebuiasca sa fii extra-atenta o data pe luna. Insa ce unele femei nu stiu inca este ca poti diminua discomfortul si poti face aceste zile sensibile mult mai usoare daca folosesti produsele potrivite. AQUA TAMPON este cel mai la indemana produs in acest caz. Usor de folosit si foarte comfortabil, AQUA TAMPON este exact ceea ce iti trebuie in zilele cu probleme.

Cupa-Menstruala

Ce este AQUA TAMPON?

AQUA TAMPON este o cupa menstruala foarte utila facuta din silicon medical care are rolul unui tampon intern. Este usor de folosit, nu da acel sentiment de jena si discomfort si este perfect sigura pentru organismul tau.

Ce mi-a placut cel mai mult la aceasta cupa?

Mi-am achizitionat recent aceasta cupa si pot spune ca am doar cuvinte de lauda la adresa sa. Cele mai bune atuuri ale sale sunt:

  • mentine sanatatea florei vaginale, colectand doar fluxul menstrual.
  • nu lasa fibre de bumbac in vagin si nu usuca peretii vaginului.
  • nu permite patrunderea bacteriilor si nici a mirosurilor neplacute.
  • nu iti lasa acea senzatie de umezeala si discomfort. Trebuie sa iti amintesti sa golesti cupa la cateva ore deoarce nu vei simti nimic incomod.
  • poti purta orice lenjerie doresti. Chiar daca esti in perioada acea sensibila a lunii poti purta haine elegante si mulate.
  • cupa menstruala se poate purta indiferent de ziua menstruatiei deoarece protectia este asigurata indiferent de zi.
  • si cel mai important: poti face sport, dus sau poti merge la spa linistita deoarece nu va exista riscul aparitiei unor pete de sange nedorite cand iti este lumea mai draga.

In primele zile ale utilizarii sale trebuie sa acorzi o atentie mai mare lenjeriei intime deoarece este posibil sa observi o usoara pata atunci cand cupa trebuie schimbata. Pentru un flux puternic se recomanda schimbarea sa la 4-6 ore iar pentru un flux scazut la 10-12 ore.

Curatarea cupei se face usor si este important sa fie luata foarte in serios. O igiena buna elimina riscul infectiilor si iti permite sa ramai comfortabila si in siguranta chiar si atunci cand zilele sunt mai grele.

AQUA-TAMPON CUP este recomandata tuturor femeilor care vor sa se simta libere si vor sa uite de dureri si neplaceri. Incearca si tu! Cu siguranta nu vei regreta!