test_sarcina_avort
10/12/2013 De Dana Oprit

De ce folosim testele de sarcina?

Cititoarele noastre, daca nu au folosit deja un test de sarcina, doresc sa afle mai multe informatii despre toate tipurile de teste de sarcina.

Am citit recent un articol pe ActiveNews despre un grup de sustinatori ai avortului care au atacat Catedrala din San Juan Argentina, dupa o intalnire a Congresului National al Femeilor, o organizatie pro-avort din Argentina.

Acest articol m-a facut sa ma intreb:”De ce folosim testele de sarcina?” Sau, mai bine zis, ce decizie luam in urma unui test de sarcina pozitiv?

test_sarcina_avort

Imi doresc din suflet ca toate femeile care isi fac un test de sarcina, sa doreasca acel copil, iar cele doua liniute care afiseaza viata, sa fie cel mai mare motiv de bucurie! Viata inseamna bucurie, nu? Iar aflarea vestii ca vei deveni mamica trebuie sa te bucure, nu?

Mi-ar placea sa fac un test (nu de sarcina) prin acest articol, test prin care rog femeile sa-mi raspunda la intrebarea: „Ce decizie ai luat in urma unui test de sarcina pozitiv?”.

Astept cu interes toate comentariile! Si, daca Oana Cuzino ar spune: „Iubiti sanatatea!”… eu as spune „Iubiti viata, pentru ca doua dungi inseamna viata!”