11/09/2005 De Dana 0

Filmari în sala de nasteri – Dincolo de limite

Nasterea este un miracol al vietii, care aduce schimbari majore in viata oricarui parinte si poate sa fie un punct de plecare pentru schimbarile majore din societate. Exista sute de cursuri care le invata pe viitoarele mame cum sa scape de durere, cum sa treaca prin travaliu si cum sa faca fata eventualelor probleme, insa niciunul dintre aceste cursuri nu pregateste un parinte pentru nastere mai mult decat o face ” Dincolo de Limite – Nasterea”

Ce este ” Dincolo de Limite – Nasterea”?

Este o productie TV realizata de Silvia Epure alaturi de o echipa dedicata, care de-a lungul a peste 10 luni a participat la 70 de nasteri.

70 de povesti, 70 de familii, bunici, parinti si o cantitate nemasurabila de emotii au fost piesele de puzzle care au construit aceasta productie de succes.

Desi publicul tinta al productiei a fost cel feminin, cei care au ajuns sa o urmareasca cu sufletul la gura au facut parte din ambele sexe si din toate categoriile de varsta.

De ce a ajuns productia ” Dincolo de limite – Nasterea”  sa fie atat de apreciata?

Una dintre mamicile care a participat la productie lasandu-si nasterea filmata a reusit sa contureze foarte bine motivele pentru care filmul s-a mulat perfect pe sufletul majoritatii.

Aceasta a precizat ca echipa de filmare a fost foarte prezenta, a ajutat cu tot ceea ce a putut si a creat legaturi puternice cu familiile copilasilor nou nascuti.

Pe langa filmarea nasterilor propriuzise, echipa de filmare a impartasit emotii puternice alaturi de bunici si de tatici in asteptarea noului membru al familiei si a reusit sa obtina informatii la cald de la acestia, chiar in timpul nasterii.

Productia este una cu o puternica implicare sufleteasca si este una dintre cele mai mari reusite obtinute in incercarea de a surprinde esenta unei nasteri.