viitoare-mamica
26/05/2014 De Dana Oprit

Minunea din burtica, motiv de fericire!

Sarcina, fie ca vine programata sau pe neasteptate, reprezinta un moment deosebit in viata femeilor dar si in viata de cuplu. O femeie insarcinata are o sclipire vie in ochi si infloreste precum un ghiocel primavara. Nu exista femeie implinita fara sa poarte in pantece un copilas.

viitoare-mamica

Sursa poza: santevitahospital.com

Cu toate ca viitoarele mamici tind sa observe doar aspectele negative pe care le presupun cele noua luni necesare dezvoltarii fatului, sarcina vine si cu o multime de lucruri pozitive. De-a lungul celor noua luni, pielea este mai hidratata, iar acea luminozitate pentru care sunt laudate viitoarele mamici de satoreaza bunei circulatii sangvine. Viitoarele mamici trebuie sa foloseasca creme naturale, pentru o dezvoltare armonioasa a burticii, fara vergeturi.

Pentru doamnele cu bust plat, perioada sarcinii este acel moment in care decolteul devine cu adevarat generos. Daca inainte nu reuseai sa umpli cupa sutienului preferat, sarcina este o perioada in care il poti folosi cu mandrie. Bucurati-va din plin de aceasta perioada, deoarece podoaba capilara tinde sa cada mai putin de-a lungul sarcinii, deci in acest interval vei avea o coafura deasa, lunga si frumoasa in mod natural. De-a lungul sarcinii femeile tind sa aiba si mai multa grija de sanatatea lor decat in mod obisnuit.

Viitoarele mamici racesc mai rar datorita acelor schimbari hormonale specifice, care au rolul de a intari sistemul imunitar. Este important sa adopti o dieta echilibrata si hranitoare cat timp astepti un bebelus, insa nimeni nu indrazneste sa refuze o graviduta cu pofte.

Din proprie experienta va spun celor care sunteti insarcinate sau celor care doresc in viitor sa devina mamici, ca nu exista bucurie mai mare si minune aducatoare de fericire mai mult decat o sarcina si mai apoi venirea pe lume a unui copil. Micutul tau iti va aduce in viata si-n inima cel mai sublim sentiment care te poate incerca vreodata si care nu poate fi exprimat in cuvinte niciodata.
Sursa: depici.ro