scutec-inot-refolosibil
25/06/2018 De Dana 0

Scutec Inot Refolosibil – Excelent Pentru Cei Mici

De foarte mult timp am vazut pe siteurile din afara (de specialitate – parenting, baby, etc.) ca mamicile utilizeaza scutece refolosibile pentru inot, insa la noi am observat ca se folosesc cele de unica folosinta (sau chiar deloc – practica cu care nu sunt de acord) ­čÖé

Am cautat si in Romania scutec inot refolosibil si l-am gasit pe cel din imaginile de mai jos pentru micutul meu de 1 an si 4 luni. Tocmai ne pregatim sa plecam intr-o vacanta la mare, asa ca acest scutec va fi perfect pentru cel mic. Voi reveni cu poze din apa si de pe plaja cu micutul meu.

scutec-inot-refolosibil

Am folosit si eu scutecele de unica folosinta, insa faptul ca acesta, la un pret foarte bun (69 lei) – pret ce este acoperit de cateva intrari in apa – exista pe piata din Romania, este de bun augur. Este un produs care poate fi folosit de la 3 luni la 30 de luni (datorita sistemului de ajustare dublu, despre care voi vorbi ulterior). Asadar, la piscina, la mare, oriunde este necesar poate fi folosit.

scutec-inot-refolosibil

Eram nevoita sa car un bax de scutece normale plus 1 bax de scutece de apa. Bagaje multe si inutile! Acum, un simplu scutec m-a salvat! Oriunde merg, il am cu mine!

Scutecul este prevazut cu scai pentru inchidere rapida si capse, pentru inchidere sigura! Astfel, am fixare dubla, ce imi permite sa il imbrac / dezbrac rapid pe cel mic, ajustand marimea, in functie de varsta sa.

scutec-inot-refolosibil scutec-inot-refolosibil

Scutecul de inot universal de la Konfidence, alaturi de alte articole inot Konfidence incorporeaza un sistem triplu de protectie, format dintr-un strat exterior (moale) din poliester, un strat de mijloc din PVC si un strat (moale) de tip plasa in interior.

De cum am deschis pachetul am observat ca scutecul este confortabil si placut la atingere, atat in interior, cat si la exterior. Am asteptat sa se trezeasca micutul meu si l-am probat pentru a-i observa parerea si pot spune ca a fost extrem de entuziasmat. Cred ca i-au placut foarte mult si desenele de pe el, fiind viu colorat!

Mai folosim si scutece refolosibile (normale), insa acelea au nevoie de inserturi / scutece de interior. Acesta nu necesita scutec de interior; pur si simplu l-am imbracat pe cel mic cu scutecul si suntem gata sa mergem la balaceala!

scutec-inot-refolosibil

Mersul pare simplu cu acest scutec, fiind elastic la mijloc si la picioruse, tocmai pentru a oferi libertate de miscare copilului.

Despre scutecele pentru inot Konfidence am citit de foarte mult timp si stiu ca sunt folosite si testate de mai bine de zece ani, primind numeroase premii internationale (Best Baby and Toddler Gear , Mums Love Award , Loved by parents Award, etc.).

Scutecul poate fi spalat atat de mana, cat si in masina de spalat, la 30 de grade, fiind economic si ecologic, in acelasi timp.

scutec-inot-refolosibil

Sunt extrem de fericita ca pot merge la piscina sau la mare, fara a fi rusinata de unele „incidente” neplacute la care ne pot supune cei mici. Si fara stresul de a cumpara de fiecare data cand merg undeva un bax nou de scutece de inot de unica folosinta. Cu acest scutec, mic, economic si ecologic ma bucur de vacante reusite, oriunde si oricand, alaturi de cel mic!

Update: Atasez si cateva poze din vacanta… cu scutecul „la purtator”! ­čÖé

Aceast─â prezentare necesit─â JavaScript.